Bleken – Tandartsenpraktijk Van t Hooft – 1071PW Amsterdam

COVID-19

Ook tijdens deze periode staan wij voor u klaar om u de beste mondzorg te verlenen.

Bleken

Tanden bleken met de Philips Zoom whitespeed led lamp

Bij tandartsenpraktijk van ’t Hooft gebruiken we Philips Zoom!, een verantwoorde bleekmethode om uw tanden tot zes tinten lichter te maken. U behoudt uw eigen natuurlijke lach, uw gebit wordt alleen opgefrist. Verkleurde tanden kunnen allerlei oorzaken hebben zoals rode wijn, sigaretten en ouder worden. Overleg met ons of uw gebit zich leent voor een Philips Zoom! behandeling. Dan helpen wij u graag aan een natuurlijk witte en stralende lach.

Veilig en effectief

Klinische studies onderbouwen dat Philips Zoom! een veilige en effectieve tandenbleekmethode is, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De bleekbehandelingen van Philips Zoom! zijn professioneel erkend en maken uw tanden op een veilige en effectieve manier witter, zonder dat u daarbij pijn of gevoeligheid ervaart.

Behandeling

De behandeling vindt plaats in de praktijk en duurt ongeveer anderhalf uur. In deze tijd zit de voorbereiding en 4 bleeksessies van 15 minuten met de lamp. De bleekgel wordt door de tandheelkundige aangebracht op uw tanden (er wordt dus géén gebruik gemaakt van bleeklepels) en met behulp van blauw LED licht wordt het resultaat versterkt en versneld. Een behandeling in de praktijk staat gelijk aan ongeveer 5 tot 7 dagen thuis bleken.

Voordelen:

  • Veilig en effectief
  • Optimaal resultaat door combinatie van ledlamp en gel
  • Weinig tot geen gevoeligheid
  • Natuurlijk en Duurzaam resultaat

Minder gevoeligheid met Philips Zoom!

De bleekgels die bij de Philips Zoom behandelingen in de praktijk worden gebruikt, bevatten stoffen die de gevoeligheid van de tanden verminderd en tevens er voor zorgen dat de stevigheid en gladheid van het tandglazuur verbetert.

Nazorg

Wanneer uw tanden zijn gebleekt met Philips Zoom!, wilt u ze ook zo lang mogelijk wit houden. U krijgt na de behandeling gel mee naar huis om uw tanden, indien gewenst, na lange tijd thuis nog eens op te frissen.


Philips Zoom whitespeed led lamp

Resultaat na 4 sessies van 15 min. bleken met de Philips Zoom whitespeed led lamp

Tandartspraktijk van ’t Hooft biedt u de bleekbehandeling aan voor een scherpe prijs. Behandeling wordt door een erkend mondhygiëniste, hier speciaal in getraind, uitgevoerd.

Maak snel een afspraak met een van onze baliemedewerkers, zij kunnen u meer informatie verstrekken.