Invisalign beugels – Tandartsenpraktijk Van t Hooft – 1071PW Amsterdam

COVID-19

Ook tijdens deze periode staan wij voor u klaar om u de beste mondzorg te verlenen.

Invisalign beugels

Een Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners die u om de 2 weken vervangt door een nieuwe set. Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor uw gebit. Telkens wanneer u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk verschuiven -stapje voor stapje, week na week- naar de gewenste positie die uw specialist heeft voorgeschreven.

Met de unieke ClinCheck® software van Align Technology wordt de behandeling vooraf virtueel in het kleinste detail uitgewerkt. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die uw tanden zullen ondergaan. U ziet vooraf hoe uw gebit er op het eind zal uitzien. Vanuit het voorgestelde ClinCheck® model worden uw op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigd.

Als u klaar bent voor een stralende lach die u mooier maakt, dan is Invisalign het antwoord. Hoewel er meerdere orthodontiemogelijkheden zijn, is geen andere behandeling zo comfortabel als Invisalign.

Invisalign is de beste manier om uw lach te veranderen zonder uw dagelijkse leven op zijn kop te zetten. Uw tandarts kan u uitgebreid adviseren. Vraagt u gerust uw tandarts voor meer informatie en advies.