Wij zijn per direct op zoek naar een baliemedewerker voor ongeveer 24 uur per week. – Tandartsenpraktijk Van t Hooft – 1071PW Amsterdam

COVID-19

Ook tijdens deze periode staan wij voor u klaar om u de beste mondzorg te verlenen.

Wij zijn per direct op zoek naar een baliemedewerker voor ongeveer 24 uur per week.

Ben jij iemand die het leuk vindt om in een team te werken, om het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten te zijn, ben je stressbestendig? Dan heb jij de capaciteit om onze nieuwe baliemedewerker worden. Ervaring is een pré, maar zeker geen must.

Functie omschrijving: Afspraken maken, zowel telefonisch als aan de balie, met onze patiënten – Agendabeheer – lichte administratieve werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou: Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift – Dat je flexibel bent en geen 9 tot 17.00  mentaliteit hebt, je collegiaal opstelt.

Wat kun jij van ons verwachten: Dat je werkt in een transparant team, waar op hoog niveau professionele tandheelkunde geboden wordt aan onze patiënten – waarin je jezelf kunt ontplooien en waar opleiding centraal staat – een goede salariëring.

Als je jezelf kunt vinden in de collega die wij zoeken, kun je een mail sturen, met je CV, naar: kantoor@tpvthooft.nl t.a.v. Joke van Leeuwen.

Tot gauw!