Wij zijn per direct op zoek naar een mondhygiënist voor ongeveer 24 uur. – Tandartsenpraktijk Van t Hooft – 1071PW Amsterdam

COVID-19

Ook tijdens deze periode staan wij voor u klaar om u de beste mondzorg te verlenen.

Wij zijn per direct op zoek naar een mondhygiënist voor ongeveer 24 uur.

Ben jij een gediplomeerd mondzorgkundige, staat bij jou de patiënt centraal en wil je graag werken in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving: je richt je primair op de preventie van gaatjes in tanden en kiezen en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Hiervoor doe je onderzoek, maak je een behandelplan, geef je voorlichting en maak je tanden schoon.

Wat verwachten wij van jou: Dat je begaand bent met je patiënt – goede communicatieve vaardigheden – patiënten duidelijkheid verschaft d.m.v. een behandelplan + begroting – goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift – goede samenwerking met collega’s.

Wat kun jij verwachten van ons: Samenwerken in een transparant team, waar op hoog niveau professionele tandheelkunde geboden wordt aan onze patiënten. Je werkt o.a. met de EMS Profylaxe. Je hebt een volle agenda. Er wordt in overleg de mogelijkheid geboden voor een tegemoetkoming in  eventuele parkeerkosten. Je kunt indien gewenst werken op 2 locaties. Je werkt op omzetbasis.

Kun jij je vinden in hetgeen wij verwachten en bieden, wordt dan onze nieuwe collega en stuur je CV naar: kantoor@tpvthooft.nl t.a.v. Joke van Leeuwen.

Tot snel!